Drvič konárov

Drvič konárov

koník
01.02.2018
22:12
Kupovali ste drvic konarov? Vyuzivate ho? Rad by som konare zo strihania stromov drvil a material potom vyuzil v komposte. Pripada mi to ako vcelku dobra voľba.
Drvak
09.07.2019
21:01

Zdravím, po kúpe pozemku som potreboval zlikvidovať pomerne rozsiahli porast tvorený z kríkov a mladých stromov. Drvič konárov a záhradneho odpadu mi preto prišiel veľmi vhod. Po dlhom vyberaní a pátraní na internete a pýtaní sa odborníkov priamo v predajniach som si vybral Bosch AXT 25 TC. Je to valcový drvič, ktorý spracvuje hocičo . Som s ním spokojný. Ak vás ten model zaujal tak si viac možete o nom prečítať napri. v tomto článku https://www.testado.sk/…adne-drvice/

Ďusi
02.02.2018
22:25

Po dlhých úvahách a študovaní na nete sme vybrali frézovací drvič http://testblog.sk/…-ko-lh-2800/ s asi najvýkonnejším motorom. Sám si vtiahne konáre, narobí malé kúsky. S ťažkosťami spraví aj konáre z ihličnanov, dobré je to miešať 1:3 ihličnaté : listnaté haluze. Do kompostu sa ešte nezvýšilo, používame to na mulčovanie záhonov. Bez drviča si veľkú záhradu predstaviť neviem.

Pridať odpoveď