Pomarančová šupa

Pomarančová šupa

Jaruš
04.12.2017
21:41
ani neviem, či to sem tak celkom patrí, ale keď nie tak admin zmaže. Keďže je teraz obdobie citrusov tak ako využívate šupky z pomaranča a citróna? Zverom sa nedávajú ale majú úžasnú vôňu , je mi ich škoda len tak vyhodiť.
Lipka
05.12.2017
22:58

Pripojím sa . Ja robím každý rok na Vianoce džús z pomarančov a kvôry tiež . Ke to u nás taka tradícia . Kapustnica , kapor so šalátom , oplátky a pomarančový džús

Jaruš
05.12.2017
22:57

Dobre Duši, napokon spravíme výmenný obchod – chi chi . Ale úprimne si prvý clovek co nekupuje pomaranče . S tym som sa este nestretla. Ale každý mame to svoje . Zas ja nemusím kupovať to co kupuješ ty . Úplne normalne .

Ďusi
05.12.2017
22:09

Jaruš, nikto sa tu na nič nehrá. Uviedol som fakty. Každý si ich vyhodnotí, ako sám uzná za vhodné. Nie, pomaranče nekupujem, citron na čistenie , ale mám rád šípky v čaji a vo vodke, zázvor, a aj iné domáce ovocie. Keď ti po tom predávaní dojdú zásoby, ozvi sa, niečo ti určite predáme z našich ;)

Milka
04.12.2017
22:36

ja ju davam vysusit na radiator a krasne mi prevonia byt. Ale aj zvyknem vykrajovat ozdoby na stromcek z nich.

Jaruš
04.12.2017
22:19

darmo sa tu budeme hrat na bio eko naturalnych ludi. Ty si nekupujes citrony ani pomarance? Ja osobne ano a vobec sa za to nehanbim a ani nikoho neodcudzujem. Nikde som nenapisala ze nekupujem slovensku produkciu. Čo sa týka jablonky, hrušky, sliviek a tiez krikoveho ovocia sama pestujem. Tak ak mas zaujem rada ti niečo predám ked uz sa tu ides bit do prs :)

Ďusi
04.12.2017
21:59

Veru, škoda len tak vyhodiť šupky plodov dopestovaných ďaleko a chemicky ošetrené, aby sa cestou nekazili.

A prečo by sme jedli domáce jablká, plné vitamínu C, keď môžeme jesť dovozové ovocie určené do trópov, kde jeho šťava znižuje telesnú teplotu a pomáha ľuďom prekonávať tamojšie horúčavy. Ešte by sme sa vyhli prechladnutiu alebo inej pliage a ako by k tomu prišli majitelia lekární a farmaceutických firiem, no nie?

Pridať odpoveď