Tipy od partnerov

pomôcky do záhrady

5 šikovných pomôcok, ktoré vám uľahčia prácu v záhrade

Sponzorované: Dovolenkové leto je za nami, no kto povedal, že za príjemnými miestami musíme len cestovať? Každý, kto má záhradu, vie, že sa v nej dá zrelaxovať a odreagovať od každodenného zhonu.

Viac
povinnosti pri stavbe záhradného domčeka

Na čo treba myslieť pri stavbe záhradného domčeka

Sponzorované: Zatúžili ste po vlastnom záhradnom domčeku alebo chatky, no obávate sa množstva byrokracie a náročných stavebných prác? Postaviť malú stavbu na záhrade sa dá aj pomerne jednoducho.

Viac
domáce sušenie ovocia

4 druhy ovocia, ktoré sú vhodné na domáce sušenie

Sponzorované: Viete, že mnohé sušené pochúťky si hravo zvládnete pripraviť aj sami doma? A to aj bez toho, aby ste si museli kupovať sušičku na ovocie.

Viac
jesenné upratovanie záhrady

Jesenné upratovanie záhrady vo veľkom štýle

Sponzorované: Trávnik je pýchou každého záhradkára, ktorý sa snaží mať svoju záhradu v dobrom stave. Trávnik je tá časť dvora alebo záhrady, ktorú si všimne každý na prvý pohľad.

Viac
tipli cashback

3 tipy pre najvýhodnejšie nakupovanie

Sponzorované: Prečítajte si 3 tipy, ako môžete odteraz nakupovať oveľa lacnejšie. Vďaka Tipli budú vaše nákupy na internete a v kamenných obchodoch vždy výhodné.

Viac
zľavové letáky kaufino

Kaufino: Ako môže byť každý nákup výhodnejší

Sponzorované: Ako môže byť každý nákup výhodnejší? Odpoveďou je Kaufino. Kaufino je internetová stránka, s ktorou budete mať informácie o všetkých zľavách v obchodoch na jednom mieste. Vďaka tomu zaručene nakúpite vždy najvýhodnejšie.

Viac
ako na prírodnú kozmetiku

Prírodná kozmetika: žiť vo veľkom štýle s Health&Organic

Sponzorované: Mnoho žien už asi čelilo problému, keď krém, ktorý pokožku vždy dokonale vyživoval, v určitom okamihu prestal poskytovať rovnaké výsledky.

Viac
záhradné náradie

5 tipov, ako si v lete skrášliť záhradu

Sponzorované: Leto je tu a záhrada volá po každoročnej údržbe. Ak ste sa do nej nepustili hneď po zime, na začiatku leta je najvyšší čas. Prinášame vám 5 tipov ako ľahko a rýchlo záhradu skrášliť, aby ste si v nej mohli naplno užiť nasledujúce slnečné dni

Viac